KENNEL SANILLAN

Sanna Iltanen
Klamilantie 8
26410 Rauma

puh. 0503270534


sanillan(at)hotmail.fi

Esittely

dsc02149.jpg 

 

TERVETULOA SIVUILLENI !! 

Asun Raumalla Kaaron "kylässä" sijaitsevassa omakotitalossa yhdessä avomieheni Jari Ala-Uotilan kanssa.

Ensimmäinen koira joka meille muutti oli Havannankoira narttu "Martta" (Bernlandes Cerise Queen) vuonna -93 ja pikku hiljaa Havannat veivät täysin koko sydämmen  ja nyt meillä asustaa 9 Havannalaista, 6 narttua ja 3 urosta.

Ensimmäinen Havanna pentueeni syntyi vuonna 1995, myöhemmin olen myös kasvattanut 5 Bichon Frise pentuetta ja 2 Kiinanharjakoira pentuetta sekä yhden Silkkiterrieri pentueen , mutta nämä rodut ei tuntuneet niin omilta kuin Havannankoirat ja jatkossa keskitynkin vain ainoastaan Havannankoirien kasvattamiseen. 

Koiramme ovat perheessämme perheenjäseniä . Pihamme on aidattu, jotta koiramme voivat halutessaan temmeltää vapaana. Käymme myös yhdessä pitkillä lenkeillä. 

Yhteisiin harrastuksiin kuuluvat myös näyttelyt joita kierrellään koti ja ulkomailla.

Pentueet hoidamme aluksi vierashuoneessa, mutta kasvaessaan pennut valtaavat koko talon ! Pentujen vanhemmat ovat silmä ja polvitarkastettuja,  pennut luovutetaan mikrosirutettuina ja eläinlääkärin tarkistamina.

Pentujen uudet omistajat saavat mukaansa hyvät hoito-ohjeet ja luovuttaessa näytän kaikki hoitotoimenpiteet esim: pesun, kuivauksen, kampaamisen, kynsien leikkauksen yms....

Jos haluat tarkeempaa tietoa, niin voit soittaa tai lähettää sähköpostia niin mielelläni kerron lisää.

Pyynnöstäni meille tehtiin kesällä 2007 Kennelliiton Kennelneuvojan käynti jossa todettiin kaikki olevan OK.

Toinen Kennelliiton Kennelneuvojan käynti oli vuonna 2009, kun anoin saamaani Vuolasvirta palkintoa, kaikki todettiin olevan kunnossa .

  

Katso myös kennelimme tiedot  KOIRANETISSÄ !!

 -SANNA-

sanna_jari.jpg